La tercera temporada de la sèrie Velvet d'Antena 3, que s'estrenarà demà a dos quarts d'onze de la nit, comptarà amb la presència de l'actriu catalana Ingrid Rubio (Cites, Infidels), que s'unirà així als protagonistes de la ficció Miguel Ángel Silvestre i Paula Echevarría. Rubio serà Inés, una dona discreta i sensible obligada a abandonar la seva carrera com a ballarina professional a causa d'una tràgica lesió. Tot i això, obrirà una escola de ball convençuda dels seus efectes terapèutics i establirà una relació molt especial amb el seu nou alumne, Don Emilio.

Una altra de les grans incorporacions serà l'actriu Rosario Pardo (Cuéntame cómo pasó) que encarnarà Concha, la dedicada i soferta mare de Pedro. Vídua des de la guerra, Concha és una dona de casa, que es passa els dies cuidant els geranis del jardí i el seu únic fill al qual creu que ningú pot cuidar com ella mateixa.

Entre els nous fitxatges de la sèrie també es troben: Raúl Arévalo (Con el culo al aire), Gorka Otxoa (Vive cantando), Charlotte Vega (El secreto de Puente Viejo) i Silvia Alonso (Amar es para siempre).