a participar en el programa Un tiempo nuevo de Telecinco, presentat llavors per la periodista Sandra Barneda. Ara, el programa s'ha canviat a Cuatro i ha incorporat nous periodistes i presentadora, Silvia Intxaurrondo, qui ha aconseguit asseure Iglesias en el seu plató.

La presentadora, al costat del seu equip de col·laboradors format per Pilar Rahola, Javier Gallego, José Luis Pérez, Ana Terradillos, Dani Montero, Sonsoles "nega, Esther Palomera i Juan Carlos Viloria, entrevistarà Pablo Iglesias per analitzar tota l'actualitat política i social.

Després de la renúncia del líder de Podem, el programa va voler aclarir el que havia passat. «Pablo Iglesias va exigir a l'equip intervenir en connexió remota des de la seu del seu partit i amb una sola pregunta, pactada prèviament», va relatar en un comunicat l'espai. El programa, que ja havia entrevistat altres líders polítics, volia les mateixes condicions per a Iglesias, cosa que va portar-lo a negar-s'hi. Aquest passat 5 de setembre, Un tiempo nuevo de Cuatro va aconseguir entendre's amb Iglesias, i realitzar l'anhelada entrevista, amb reportatge inclòs, a l'estil del nou format.