La sèrie de Telecinco B & B (de boca en boca) torna aquesta nit a la graella de Telecinco amb l'estrena de la seva segona temporada, a la qual s'incorpora l'actor Cristóbal Suárez per donar vida a un executiu que pren el control de la companyia després de l'empresonament del seu propietari. L'actor se suma a l'elenc principal compost per actors com Belén Rueda, Gonzalo de Castro, Dani Rovira, Macarena García,?Fran?Perea o el tossenc Andrés Velencoso, entre d'altres, segons va informar ahir la cadena en una nota.

En aquesta temporada, hi haurà noves trames com la de Bornay (Adolfo Fernández) intentant sobreviure a la presó o la de Candela (Belén Rueda) vivint un moment molt dolç en la seva relació amb Rubén (Andrés Velencoso) fins que un esdeveniment provocarà un dur revés a la seva vida. Així mateix, Pablo (Gonzalo de Castro) i Clara (Cristina Alarcón) travessen dificultats en el seu matrimoni per la proximitat de Candela, Caye (Sara Sálam) revelarà a Hugo (César Mateo) la identitat del pare del seu fill i Juan (Dani Rovira) i Mario (Fran Perea) s'enfrontaran a les seqüeles de la brutal pallissa que van rebre a mans d'un perillós grup mafiós, en el final de la primera temporada.

A més, per aquesta nova temporada desfilaran alguns personatges episòdics com Marta Larralde, Edu Soto, Elena Ballesteros, Harlys Becerra o Oriol Tarrasón.

Una llarga espera

Les noves entregues de la sèrie dirigida per Daniel?Écija, responsable d'èxits com Médico de Familia,?Periodistas, 7 vidas, Un paso adelante, o Los Serrano i que narra les peripècies de la redacció d'una revista, arriben després d'una llarga espera.La primera temporada va finalitzar l'11 de juny del passat 2014. El rodatge dels nous episodis va arrencar durant el mes de juliol del mateix any, però no obstant això, la cadena de Mediaset ha volgut esperar fins aquesta tardor per emetre'ls. Aquesta espera va generar nombrosos dubtes entre l'audiència, atès que la seva primera emissió va recollir uns notables índexs (amb un 14,3% de quota mitjana i 2,6 milions d'espectadors).