Sembla que el dur Risto Mejide ha decidit passar per l'altar. I ho farà ni més ni menys que amb la seva actual parella, la joveníssima Laura Escanes. I és que sembla que ha estat finalment aquesta jove model de 19 anys la que li ha robat el cor i l'ha portat a fer aquest pas de gegant.

Després d'un fracàs sentimental amb l'actriu Carla Nieto, el publicista es trobava amb el cor trist fins que va arribar ella. Laura Escanes ha aconseguit que Risto torni a creure amb una gran passió en l'amor. I tot això amb una diferència d'edat molt criticada de gairebé 21 anys, ja que la jove només té 19 i el publicista 40 anys. Uns detalls d'una petició que hem pogut saber gràcies al programa Arucitys.

Així va ser el momentàs de Risto Mejide.

Però això no ha impedit perquè hagin donat curs a la seva passió i després d'una relació breu però sembla que molt intensa, Risto Mejide ha decidit que és hora de formalitzar-la i fer un pas més enllà casant-se. Lluny de fer-ho en la intimitat, el català no ha dubtat a fer-ho en un entorn ple de públic.

Risto Mejide, Laura Escanes i altres companys de televisió del exjurat d'Operación Triunfo, com Jordi Évole i Carlos Latre, van acudir a l'espectacle que l'humorista Manu Sánchez celebrava a la Ciutat Comtal. El Teatre Borràs va ser testimoni de la petició de mà de Risto el qual no es va tallar ni un pèl en fer-ho davant del públic, que els van immortalitzar a través d'un vídeo del transcendental moment.