El Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges ha reforçat aquest any la seva secció dedicada a les sèries de televisió, «Serial Sitges», que s'amplia amb més espais i noves activitats. Estrenes esperades, sèries de culte i les últimes novetats televisives del gènere fantàstic com Joc de trons, Fargo, Les Revenants, The KnickFear the Walking Dead es veuran en aquesta finestra del festival que se centra en el gran fenomen de les sèries.

L'interès per les sèries de televisió ha crescut exponencialment els últims anys fins a convertir-se en un fenomen de culte i el festival no ha estat aliè a aquesta tendència. Per aquest motiu, el certamen incorpora a la graella aquest espai exclusiu per descobrir les últimes novetats del gènere o per visionar novament capítols que han deixat empremta, assenyalen en un comunicat enviat ahir des del certamen.

La secció ha programat un total de catorze títols, entre els quals hi haurà les estrenes de les segones temporades de Fargo, The Knick i Les Revenants, que destaquen en la programació d'aquesta tardor de Movistar+. A aquestes estrenes s'hi sumaran les projeccions de capítols d'altres sèries de renom, com el primer episodi de la nova sèrie ambientada a l'àrtic Fortitude, protagonitzada per Stanley Tucci, Michael Gambon i Christopher Eccleston; o l'inici de la segona temporada del thriller de terror Penny Dreadful, protagonitzada per Timothy Dalton i Eva Green.

El primer capítol de la segona tanda d'Helix, que combina ciència-ficció i terror o l'inici de la segona de Leftovers també es podran veure al festival. Una altre de les novetats és que «Serial Sitges» comptarà amb més espais que se sumaran a la Sala Tramuntana, com l'emblemàtic Palau de Maricel, on s'exhibirà l'últim episodi de la cinquena temporada de Joc de trons.