El canal de pagament Fox España va presentar ahir la seva nova temporada en matèria de ficció anunciant una sèrie de novetats que faran molt feliços els amants de la ficció nord-americana. La més important és, sens dubte, l'estrena de l'esperada nova temporada de Expediente X, la mítica sèrie de misteris de la dècada dels noranta que tornarà a la petita pantalla el gener de l'any vinent.

A més, Fox oferirà pròximanent la sisena temporada de The walking dead, la segona de CSI Cyber, la cinquena de Homeland, la setena de Modern Family i la tercera de Da Vinci 's Demonds. Altres plats forts seran l'estrena de El último hombre en la Tierra, Minority Report, Limitless i Outcast.

«És un important equilibri entre sèries de prestigi i les de gran audiència. Cal recordar que TheWalking dead és la joia de la corona, la sèrie de Fox més seguida des de House», va apuntar Daniel?Pérez, director de continguts i programació de Fox International Channel s (FIC), en la roda de premsa celebrada a Madrid.

«Anatomía de Grey», demà

L'altre canal que la corporació nord-americana té a Espanya, Fox Life, estrenarà en versió original, demà divendres, les noves temporades de les seves sèries insígnia només 24 hores després que s'estrenin als Estats Units: Anatomía de Grey i Scandal. La dotzena temporada de la ficció mèdica creada per Shonda Rhimes, mostrarà com afectarà a Meredith (Ellen Pompeo) i la resta de metges del Grey Sloan Memorial l'absència de Derek (Patrick Dempsey).