11 de octubre de 2015
11.10.2015
40 Años
40 Años

Antena 3 adaptarà en una sèrie la reeixida comèdia "Perdiendo el norte"

11.10.2015 | 00:00
Imatge promocional de la pel·lícula "Perdiendo el norte".

El realitzador Nacho García Velilla, director de Perdiendo el norte, i un dels guionistes de la cinta, David Sánchez Olives, dirigiran per a Antena 3 una sèrie basada en aquesta pel·lícula, una de les més taquilleres d'aquest any, i que tindrà com a protagonistes Belén Cuesta (Águila Roja) i Antonio Velázquez (Tierra de lobos).
En l'adaptació televisiva, que podria arribar a les pantalles l'any que ve, segons informa la cadena d'Atresmedia a la seva pàgina web, Velázquez serà Alex, un infermer que viatja a Berlín per buscar-se la vida amb la seva germana Carol, paper que interpreta Cuesta. El repartiment es completa amb noms com Terele Pávez, Silvia Alonso, Fele Martínez, Goizalde Núñez o Elisa Mouliaá, que viatjaran a Berlín per començar el rodatge, encara que després continuaran a Madrid.
Produïda per Aparte Producciones, l'empresa de García Velilla i el seu equip de guionistes, Oriol Capel, David Sánchez Olivas i Antonio Sánchez, autors de comèdies d'èxit com 7 vidas, AídaLos Quien, no descarta que algun dels protagonistes de la pel·lícula s'acabi sumant a l'elenc en algun dels capítols de la versió televisiva.
La sèrie, en principi, constarà de vuit capítols i tindrà més personatges dels que apareixen a la pel·lícula, que va aconseguir gai?rebé deu milions d'euros de recaptació a les taquilles.
Perdiendo el norte és un relat, tractat amb humor, sobre la dura vida dels joves espanyols que emigren a la recerca d'un treball a causa de la manca d'oportunitats laborals a Espanya. La cinta està concebuda com una comèdia romàntica però, no obstant això, la ficció podria incloure novetats en la seva trama, atès que no es tracta de calcar la mateixa història.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook