El realitzador Nacho García Velilla, director de Perdiendo el norte, i un dels guionistes de la cinta, David Sánchez Olives, dirigiran per a Antena 3 una sèrie basada en aquesta pel·lícula, una de les més taquilleres d'aquest any, i que tindrà com a protagonistes Belén Cuesta (Águila Roja) i Antonio Velázquez (Tierra de lobos).

En l'adaptació televisiva, que podria arribar a les pantalles l'any que ve, segons informa la cadena d'Atresmedia a la seva pàgina web, Velázquez serà Alex, un infermer que viatja a Berlín per buscar-se la vida amb la seva germana Carol, paper que interpreta Cuesta. El repartiment es completa amb noms com Terele Pávez, Silvia Alonso, Fele Martínez, Goizalde Núñez o Elisa Mouliaá, que viatjaran a Berlín per començar el rodatge, encara que després continuaran a Madrid.

Produïda per Aparte Producciones, l'empresa de García Velilla i el seu equip de guionistes, Oriol Capel, David Sánchez Olivas i Antonio Sánchez, autors de comèdies d'èxit com 7 vidas, AídaLos Quien, no descarta que algun dels protagonistes de la pel·lícula s'acabi sumant a l'elenc en algun dels capítols de la versió televisiva.

La sèrie, en principi, constarà de vuit capítols i tindrà més personatges dels que apareixen a la pel·lícula, que va aconseguir gai?rebé deu milions d'euros de recaptació a les taquilles.

Perdiendo el norte és un relat, tractat amb humor, sobre la dura vida dels joves espanyols que emigren a la recerca d'un treball a causa de la manca d'oportunitats laborals a Espanya. La cinta està concebuda com una comèdia romàntica però, no obstant això, la ficció podria incloure novetats en la seva trama, atès que no es tracta de calcar la mateixa història.