El ministerio del tiempo, de Televisió Espanyola, ha estat la triomfadora de l'última edició del festival MIM Series de Madrid, en aconseguir el ?guardó a la millor ficció dramàtica i el de millor guió, que signen Javier Olivares, Pablo Olivares, Anaïs Schaaff , José Ramón Fernández i Paco López Barrio. L'associació Madridimagen, que enguany celebra el seu vintè aniversari i l'entitat de gestió d'autor de guionistes i directors, Dama atorga els aquests premis de la ficció televisiva nacional. Amb la gala de lliurament dels premis Dama, celebrada dilluns a la nit en un hotel de Madrid, MIM Sèries va tancar una setmana d'actes relacionats amb la ficció televisiva, com taules rodones, trobades amb professionals i projeccions exclusives.

Enguany, a les categories ja conegudes, s'hi ha afegit la divisió entre el treball dels actors en drama i comèdia. El guardó a la millor sèrie de comèdia ha estat per Allí abajo, d'Antena 3, mentre Prim, el asesinato de la calle del Turco, de Televisió Espanyola, es va emportar el de millor minisèrie. El Dama a la millor direcció va recaure en Salvador Calvo per Los Nuestros, de Mediaset España; el de millor interpretació masculina de drama per Yon González pel seu paper a Bajo sospecha, d'Atresmedia, i la femenina per Maggie Civantos per Vis a Vis, també del grup d'Antena 3. La millor interpretació masculina en una sèrie de comèdia ha estat per Ignatius Farray per El fin de la comedia i el femení per Teresa Hurtado de Ory per Ciega a Citas (Mediaset España).

També es van atorgar un premi MIM especial a la contribució artística en la ficció televisiva que va recaure en l'actor Tito Valverde, protagonista d'espais com Pepa y Pepe, Todos los Hombres Sois Iguales, El Comisario, Velvet, Víctor RosSin Identidad. El jurat ha estat compost pel director de cinema Borja Cobeaga, l'escriptor i guionista Lorenzo Silva, l'actriu Marian Álvarez, la guionista, presentadora i professora Isabel Vázquez i el productor, director i ?guionista Rodolfo Montero.