"Nosaltres veiem, escoltem i recordem". Amb aquestes paraules del Corb de tres ulls -amb la veu de Max Von Sydow- comença el primer avanç de la sisena temporada de Joc de Trons. Un avenç protagonitzat per Bran Stark, un personatge que torna després de la seva absència en l'última temporada, i, com no, per Jon Snow, amb el destí del qual la sèrie segueix jugant amb els fans.

HBO ha llançat el primer teaser de la temporada de Joc de Trons. Un avanç, que com ja va passar amb el cartell que va sortir a la llum fa uns dies, té com a reclam principal a Jon Snow, un personatge, el final del qual a la 5a temporada va impactar a tots els seguidors.

En l'avançament de 40 segons de durada apareix el bastard d'Invernalia en una imatge que pertany al capítol de Casa Austera de la cinquena temporada, mentre s'escolta al Corb de tres ulls. "El passat està ja escrit. La tinta està seca", adverteix.

Tot seguit es succeeixen diverses escenes d'algunes de les moltes tragèdies a què hem assistit al llarg de les cinc temporades, des de la mort de Ned Stark a l'assassinat del propi Snow. Després apareix Bran amb els ulls en blanc sota el control del Corb de tres ulls: "No tenen ni idea del succeirà".

Torna a l'abril

La nova etapa de la sèrie comptarà amb una llarga llista de nous fitxatges entre els quals destaca el d'alguns esperats personatges com el de Euron Greyjoy, que estarà interpretat per l'actor danès Pilou Asbaek.

Altres cares noves seran les d'altres fitxatges com Essie Davis, Richard E. Grant, Freddie Stroma (Dickon Tarly), Samantha Spiro (Melessa Florent), Rebecca Benson (Talla Tarly), James Faulkner (Randyll Tarly), Sebastian Croft (el jove Ned Stark), Joe Naufahu (Khal Jhaqo) i Eddie Eyre, en un paper encara per confirmar. Entre les cares noves també estan rostres més coneguts com Ian McShane o Max Von Sydox, que donarà vida a el Corb de tres ulls.

També veurem el retorn de vells coneguts com els de Gemma Whelan (Yara Greyjoy), Bran Stark (Isaac Hempstead-Wright), Brynden Tully / Peix Negre (Clive Russell) o Edmure Tully (Tobias Menzies), que no havien aparegut en les últimes temporades.

En tot cas, per conèixer el destí de Daenerys, de Jon Snow, de Tyrion, de Cersei i la resta de protagonistes de les excepcionals aventures de joc de Trons haurem d'esperar encara uns mesos. Potser fins i tot més del previst iniciamente, ja que la ficció d'HBO podria retardar la seva estrena al mes de maig, algunes setmanes després de la data, en principi, fixada per a abril de 2016.