10 de desembre de 2015
10.12.2015

Mediaset España cancel·la definitivament l'espai de debat "Un tiempo nuevo"

10.12.2015 | 00:00
Silvia Intxaurrondo ha estat la conductora del programa a Cuatro.

Després de diversos intents per millorar els seus registres d'audiència, Mediaset España ha decidit cancel·lar definitivament Un tiempo nuevo, el programa de debat que intentava competir amb La Sexta Noche. El programa, que inicialment va presentar Sandra Barneda a Telecinco i que més tard va passar a Cuatro amb Silvia Intxaurrondo de conductora, arriba a la seva fi després de diversos mesos intentant fer-se un forat sense èxit en la nit dels dissabtes. L'últim programa s'emetrà aquest dissabte, 12 de desembre.
La segona etapa d'Un tiempo nuevo es va estrenar a Cuatro a finals d'agost davant 360.000 espectadors (4,2% de quoa). Tot i aquest inici discret, el format va aconseguir refer-se i guanyar audiència, però sense aconseguir fer sombra a La Sexta Noche. Mentre el programa de Mediaset va ser seguit per 506.000 espectadors i un 3,9% de quota en l'última edició, el seu competidor va tenir 1.657.000 espectadors i un 13,4%.

Pablo Iglesias, últim convidat
El secretari general de Podem, Pablo Iglesias, visitarà el plató en aquesta última entrega del programa, que s'emetrà a partir de les 21.15 h. L'entrevista al líder de Podem arribarà en la recta final de la campanya, quan la formació emergent sembla capaç de donar la sorpresa, segons bona part de les enquestes prèvies. Sobre aquest tema, així com els seus diferents compromisos electorals i els possibles pactes de Govern que podrien plantejar-se després del 20 de desembre, debatrà al programa que la cadena produeix en col·laboració amb Cuarzo TV.
Pel plató del programa també hi han passat des de la seva estrena Pedro Sánchez, Albert Rivera, Artur Mas, Manuela Carmena, Pablo Casado o Alberto Garzón.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook