Després de conduir amb èxit Tu cara me suena, el català Manel Fuentes ja compta amb un nou projecte televisiu, novament de la mà del grup Atresmedia. Segons una informació del portal?Formula TV, el presentador deixarà de banda el format d'imitacions musicals per gravar un nou programa que veurà la llum a principis del pròxim any 2016, encara que de moment no hi ha data tancada per a la seva estrena.

Segons la citada informació, Atresmedia TV ha decidit confiar a Manel Fuentes la conducció d'un programa especial sobre hipnosi. En principi, es tractatarà d'un únic lliurament, tot i que dependent de quina sigui la seva acceptació per part del públic podria ampliar-se. No obstant això, aquest nou projecte televisiu no significa que Fuentes hagi tancat la seva etapa com a conductor de Tu cara me suena, el talent d'imitacions musicals que s'ha convertit en un dels programes que més audiència atorguen a Antena 3 en cada edició.

Aquest nou format, que per ara no té títol, podria comptar amb rostres coneguts entre els seus convidats. Segons?Formula TV, l'espai serà produït per 7YAcción, la productora de Pablo Motos, responsable de programes com El Hormiguero (Antena 3 ) o ADN Max (Discovery Max). El programa es podrà veure en horari de màxima audiència, fet que fa pensar que podria emetre's un divendres o dissabte. Així mateix, Manel Fuentes no estarà sol al capdavant, ja que tindrà com a company Alejandro López García, més conegut per tots com Jandro, i molt conegut per ser un dels col·laboradors més estimats d'El?Hormiguero, des de la seva etapa a Cuatro fins a l'actual.

Lligat a la productora de Pablo Motos, des de l'any 2006, gràcies al programa d'entreteniment diari, Jandro va ser un dels cinc membres de la patrulla màgica del programa Nada x aquí que entre 2006 i 2008 va emetre Cuatro. A Antena 3, Jandro ha estat al capdavant de nombroses seccions del programa presentat per Pablo Motos, i el 2013 va debutar com a conductor de Camera Kids, un format de càmera oculta protagonitzat per nens.