A partir del primer trimestre del 2016, TV3 i Catalunya Ràdio comptaran amb nous corresponsals al Regne Unit i al Pròxim Orient. La seu de la corresponsalia del Regne Unit, a Londres, l'ocuparà Sergi Mulero, qui ocuparà així el lloc de Carles Costa, rellevat amb polèmica el passat novembre. Per la seva banda, Txell Feixas es traslladarà a Beirut, on es farà càrrec de la nova corresponsalia del Pròxim Orient.

Segons ha explicat la CCMA, en un comunicat, Londres representa la continuïtat de la cobertura informativa de primera mà en una de les principals capitals europees. La nova corresponsalia de Beirut pren el relleu a la Jerusalem, que fins el passat estiu ocupava Albert Elfa, actualment a Brusel·les. Aquest canvi s'explica, segons afegeix el comunicat de la CCMA, per qüestions logístiques.

D'aquesta manera, la nova seu al Pròxim Orient serà «una corresponsalia de zona, des d'on hi haurà desplaçaments constants per cobrir l'actualitat i els conflictes que hi ha als diferents països d'aquest territori». Feixas informarà des de Beirut sobre el conflicte entre Israel i Palestina, que continua sent un dels punts informatius més destacats de la zona.

Mulero va entrar a formar part dels Serveis Informatius de TV3 el 2004, on ha treballat, entre d'altres, com a reporter ENG de la secció de Societat, redactor especialitzat en Educació, cap d'Edició d'Els matins d'estiu i ha fet diferents cobertures amb seccions com Internacional o Política.

Per la seva banda, Feixas és actualment redactora especialitzada en economia a la delegació de la CCMA a Madrid. En els últims anys també ha treballat per TV3 a Mauritània, Grècia o el Marroc.