El director ripollès Hammudi Al-Rahmoun Font s'ha incorporat a l'equip de directors de la segona temporada de la sèrie Cites, que Tv3 estrenarà l'any vinent. El realitzador serà, juntament amb Marta Pahissa, Paco Caballero i Patrícia Font, un dels responsables de dirigir a les ordres de Pau Freixas. La trama que dirigirà Al-Rahmoun tindrà com a protagonista Elena, una dona que no acaba de tenir sort amb els homes, però que en realitat és un personatge «extraordinari», segons la defineix el mateix director. Apareixerà en dos capítols i estarà vinculada a altres personatges que ja han aparegut en la primera temporada.

Cites és una sèrie de personatges que es troben a la ciutat de Barcelona, basada en el format de la britànica Dates que va crear Brian Elsley per a Entertainment One Television. En cada episodi de la sèrie es relaten dues cites diferents.

Hammudi Al-Rahmoun Font va néixer a Barcelona el 1979, però va viure part de la seva joventut a Ripoll i Campdevànol, on viuen els seus pares. Actualment viu a cavall entre Barcelona i el Ripollès. El 2012 va debutar en cinema dirigint Otel·lo, que va aconseguir un gran ressò en el circuit independent. L'any passat va guanyar la segona edició del premi Pepon Coromina.