L'actriu Charlize Theron i el director David Fincher col·laboren junts en la sèrie Mindhunter, una producció original per a la plataforma de continguts digitals Netflix, segons va informar ahir el portal especialitzat en temes de televisió Deadline. Fincher i Theron seran els productors executius d'una sèrie que es basarà en el llibre homònim de 1996 escrit per Mark Olshaker i l'exagent especial John Douglas, qui durant anys va perseguir i va caçar assassins en sèrie i violadors per tot Estats Units.

Alguns personatges ficticis de llibres i pel·lícules es van basar parcialment en la vida de Douglas, com Jack Crawford a El silenci dels anyells o Will Graham a Hannibal. Després de ?desenvolupar l'aclamada sèrie House of Cards, adaptació d'un clàssic de la BBC, també per Netflix, David Fincher s'embarcarà en aquest projecte televisiu al costat de l'actriu Charlize Theron, que aquest any va protagonitzar amb èxit la pel·lícula Mad Max: Fury Road.

S'espera a més que Fincher, realitzador de films com ZodiacSeven, també dirigeixi aquesta nova sèrie. Previ a aquest acord amb Netflix, Theron i Fincher van tractar de produir Mindhunter amb l'estudi Fox 21 per a la cadena HBO sense èxit.