El cantant Abraham Mateo, el presentador Carlos Sobera, l'actriu María Castro, la membre del jurat de Masterchef Samantha Vallejo-Nágera i el cantant Antonio Orozco seran els "innocents" de 2015. Per quart any consecutiu, La 1 de Televisió Espanyola emetrà aquesta nit la Gala Inocente Inocente sota el lema "20 años ayudando a los más inocentes". Juan y Medio, Juanma Iturriaga, Anne Igartiburu i Carolina Casado seran els encarregats de presentar la gala. En plató, actuacions de Carlos Baute, Sergio Dalma, Niña Pastori i Abraham Mateo. També comptarà amb la participació de Vanesa Martín, Manuel Carrasco, BVocal i Yunque.

Vallejo-Nágera arribarà al Zoo Aquarium de Madrid, on coneixerà un carismàtic dofí que a través d'una nova tècnica d'interpretació de sons mantindrà una animada conversa amb ella sobre consells culinaris. Abraham Mateo serà testimoni privilegiat d'un esdeveniment mundial: el seu ídol, el mite que va revolucionar la història de la música, l'inimitable Michael Jackson, no ha mort. María Castro, la pèl-roja més famosa de la televisió, descobreix la seva veritable naturalesa a la consulta d'un metge xinès. Carlos Sobera es veurà embolicat en un veritable vodevil en un sopar amb un productor de cinema que pretén portar a la pantalla l'obra de teatre que ell produeix. El músic català Antonio Orozco arribarà a Ràdio Nacional per gravar el programa Abierto hasta las 2, on el mag José Carlos li demostrarà que ell també té poders sobrenaturals com la telepatia o que pot saber el destí de qualsevol persona.

Segons ha informat TVE, l'edició d'aquest any vol ajudar els nens amb Síndrome de Down i paràlisi cerebral. Els donatius que es facin aniran destinats a projectes d'atenció primerenca, fisioteràpia, logopèdia, musicoteràpia... a través de la convocatòria anual d'ajuts de la Fundació, que s'obrirà al gener de 2016.