Els seguidors de The Big Bang Theory coneixeran una de les cançons que més ha sonat al llarg de la sèrie des del començament d'aquesta. No ens estem referint a la sintonia del xou, sinó a Soft Kitty (o Dulce gatito en la seva versió doblada al castellà), la cançó de bressol que cantava Penny a Sheldon quan estava malalt.

El canal CBS s'enfronta ara a una demanda per infracció de copyright interposada per Margaret Perry i Ellen Chase, filles de l'escriptora de la lletra original de la cançó, Edith Newlin, qui va morir el 2004 abans de veure com la lletra del seu poema infantil es convertia en una de les cançons més icòniques de la sèrie de televisió, tal com publica Associated Press.

La cançó original porta per títol Warm Kitty i va aparèixer el 1937 en un llibre de cançons infantils, però va ser l'any 2008 quan va debutar a The Big Bang Theory com Soft Kitty, havent sonat en diversos capítols en set ocasions des de llavors. Les similituds entre les lletres d'ambdues cançons són pràcticament totals.

Warner, productora de la ficció, encara no s'ha pronunciat sobre l'assumpte en qüestió, però sembla que el gatet ha tret les ungles i vol el que és seu.