L'espai de La Sexta El Intermedio celebrarà aquesta nit els seus 1.500 programes emesos amb una entrega especial. Segons ha informat el grup Atresmedia, a punt de complir 10 anys en antena, el programa presentat per El Gran Wyoming i Sandra Sabatés celebrarà l'ocasió amb un programa especial del qual no s'han revelat detalls.

El Intermedio és l'espai més longeu de La Sexta i fa quatre temporades consecutives que "creix en audiència, enlluerna el públic i la crítica amb el seu particular sentit de l'humor i la seva forma de repassar la informació diària", segons descriu el grup de comunicació privat al qual pertany La Sexta.

La celebració dels seus 1.500 programes es produeix dos mesos després que registrés el seu rècord d'audiència, en tancar 2015 amb una mitjana del 12,8% de quota de pantalla i 2.392.000 espectadors diaris, segons dades facilitades per aquesta mateixa font.

Al llarg de la seva trajectòria, El Intermedio ha guanyat diversos premis, entre els quals es troben els Ondas a millor programa d'actualitat el 2009 i a millor presentador de televisió el 2013. En aquesta dècada també s'ha alçat amb 12 premis Iris, guardons atorgats per l'Acadèmia de les Arts i les Ciències de la Televisió.

Per a l'edició especial d'aquesta nit, que arrencarà com és habitual a 2/4 de 10 de la nit, podrien passar-hi alguns dels rostres històrics del programa. D'aquesta manera, excol·laboradors com Beatriz Montañez, Juanra Bonet, Usun Yoon o Tania Llasera podrien passar pel plató per commemorar l'efemèride.