10 de febrer de 2016
10.02.2016
40 Años
40 Años

«Joc de trons» s'estrenarà a Espanya la matinada del 24 d'abril

Els nous episodis d'un dels grans fenòmens televisius dels últims anys, que inclouen moltes escenes rodades al Barri Vell de la ciutat, seguiran ampliant el mapa de Ponent

10.02.2016 | 06:00
«Joc de trons» s'estrenarà a Espanya la matinada del 24 d'abril

Movistar + ha confirmat que la sisena temporada de Joc de trons s´estrenarà a Espanya de forma simultània amb els Estats Units, és a dir, la matinada del 24 al 25 d´abril, en versió original subtitulada. La primera entrega de la ficció es podrà tornar a veure el 25 al vespre, també en VOSE. Els nous episodis d´un dels grans fenòmens televisius dels últims anys, que inclouen moltes escenes rodades al Barri Vell de la ciutat de Girona, seguiran ampliant el mapa de Ponent, on cap casa fa un pas en fals en el seu continu intent per acostar-se al poder absolut i acabar amb els seus enemics.

En la passada edició dels premis Emmy, Joc de trons va ser la gran triomfadora de la nit, fent història en convertir-se en la sèrie que més ­guardons ha recollit en una única edició, amb un total de 12 premis per a la seva cinquena temporada, incloent-hi el de Millor sèrie de drama. Es tracta, a més, de la primera sèrie de tall fantàstic a arrasar en el certamen. La nova temporada compta amb la incorporació al repartiment d'actors de la talla d'Ian McShane (Deadwood, Ray Donovan) i Pilou Asbaek (Borgen, 1864, Lucy), entre d'altres.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook