La segona temporada de la comèdia Allí abajo arribarà aquest divendres, a les 22.30 hores, a Antena 3 amb més sorpreses, molt d'humor i el repte de «superar» l'èxit del primer lliurament. La nova temporada d'aquesta sèrie d'Atresmedia, produïda per Plano a Plano, que tornarà a la graella de la cadena d'Atresmedia en horari de màxima audiència, tot i que en un dia poc habitual per la ficció com és el divendres, es va presentar ahir al Palacio de Monsalves de Sevilla. En aquest acte hi van comparèixer tots els seus protagonistes, encapçalats per María León (Carmen) i Jon Plazaola (Iñaki), juntament amb els creadors i productors, i la directora de Ficció de la cadena, Sonia Martínez.

«L'objectiu és millorar la primera temporada i arribar a la tercera i quarta temporada», va indicar Martínez, amb relació a l'èxit obtingut en el primer lliurament. I es que Allí abajo es va erigir el passat 2015 en una de les revelacions a la graella en concloure amb una mitjana de més de 3,5 milions d'espectadors i un 19,9% de quota de pantalla. Els productors i creadors César Benítez i Aitor Gabilondo van assenyalar el repte de superar l'aconseguit en la primera temporada, així com la incorporació de nous actors. En els nous capítols, els espectadors assistiran al festeig de Carmen i Iñaki en una història on les fronteres entre nord i el sud quedaran «més difuminades que mai».

Un casament, un idil·li a la tercera edat, una quadrilla basca desmembrada, una mare basca i un pare andalús, una hippy i un zelador que somiava a ser fisioterapeuta, són les principals novetats d'aquesta comèdia d'embolics.