18 de febrer de 2016
18.02.2016

Cuatro estrenarà dilluns al vespre el format diari sobre política «Toma partido»

18.02.2016 | 07:13

Canvi de plans a Cuatro. La cadena de Mediaset España ha decidit modificar la seva graella diària, a partir de dilluns vinent, traslladant la comèdia Gym Tony a la franja de sobretaula i situant en el seu lloc, en l'access prime time, el nou programa d'actualitat Toma partido. Amb aquest moviment, la cadena vol competir directament amb El Hormiguero (Antena 3) i El Intermedio (La Sexta), els dos programes amb més audiència en aquesta franja de vespre.
Toma partido constarà d'una sèrie d'especials centrats en els principals assumptes relacionats amb l'actualitat política i conduïts i moderats pel periodista Miguel Ángel Oliver. En cada entrega, quatre col·laboradors confrontaran per parelles les seves opinions en un «duel dialèctic» en què triaran una posició respecte a una sèrie de preguntes formulades.
En directe i en temps real, l'espai exposarà l'opinió dels espectadors des de casa, als quals brindarà l'oportunitat de participar activament a través d'un mecanisme a les principals xarxes socials, utilitzant per a això els diferents hashtags proposats, així com al públic en plató, que a través d'un sistema de votació en directe podrà posicionar-se ideològicament en un o altre costat del debat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema