La sèrie d'Antena 3 El secreto del Puente Viejo celebra cinc anys d'emissió ininterrompuda no només amb noves trames i l'estrena d'un nou decorat sinó també amb una banda sonora que interpretarà Ana Belén a partir del 23 de febrer, coincidint amb la celebració de l'aniversari de la ficció.

Amb lletra i música de David Santisteban i Raúl Rivera, Ana Belén interpreta el tema tant en castellà com en italià, per a la versió en aquest idioma que s'emet al país alpí, va informar ahir en una nota la cadena d'Atresmedia. La cançó és moderna però remet als sons de la primera etapa del segle XX i la seva lletra no té cap relació amb les trames que es desenvolupen per no «envellir», segons el comunicat enviat pel grup.

La cadena privada ha gravat un videoclip en què s'intercalen imatges d'Ana Belén cantant el tema amb fragments de la sèrie i s'ha produït una versió llarga del tema que es distribuirà a través de les principals plataformes de música a internet.

El secreto del Puente Viejo anirà incorporant durant aquest mes de febrer els nous actors que protagonitzaran les trames, és a dir, Ángel de Miguel, Jaime Llorente, Inma Alcántara, Yara Puebla i Giula Charm.