Dues setmanes. Aquest és el temps que s'ha mantingut a la graella de La 1 de Televisió?Espanyola Cuestión de tiempo, espai conduït per Patricia Gaztañaga, que es va estrenar amb l'objectiu de revitalitzar l'audiència en les tardes del canal públic. Els discrets resultats obtinguts per l'espai des del passat 8 de febrer, quan es va estrenar, han estat més que suficients perquè la direcció de TVE hagi pres aquesta dràstica decisió.

En les nou entregues que s'han emès en aquestes dues setmanes, Cuestión de tiempo s'ha quedat amb una pobra mitjana del 4% amb 449.000 espectadors, xifres que no han aconseguit cobrir les expectatives previstes. El 3,5% de dijous passat ha fet que la direcció no s'hagi plantejat incloure canvis ni activar estratègies per millorar els seus registres.

«Centro Médico»

La sèrie Centro Médico serà la nova protagonista de les tardes de La 1, amb una doble entrega diària, a partir del pròxim dilluns 22. Els plans de TVE passen per augmentar el pes de la ficció de la sèrie que recrea històries basades en casos clínics reals. Per això, la sèrie comptarà en els nous episodis amb la incorporació dels actors Jesús Ortega, Ana Villa, José Navar i Ana Cela.