La versió amb famosos del popular concurs El gran dictat torna aquesta nit, a partir de les 21.55 hores a TV3, amb noms molt coneguts pels espectadors. En total, seran sis programes d'una hora i mitja de durada en què els famosos competiran per emportar-se un pot de 2.000 euros que aniran destinats a una ONG que ells mateixos hauran triat.

Els primers que s'atreviran a respondre les preguntes d'"scar Dalmau seran l'actriu de les mil cares, Anna Bertran, l'humorista i ?guionista Peyu i l'actor de La Riera Jordi Planas. A més, en les pròximes entregues també es podran veure moments memorables com quan la mare d'Ona Carbonell li ensenya com nedar amb la sintonia d'El Gran Dictat; quan l'actor de Merlí, Carlos Cuevas, revela com aprendre's deu papers alhora; o quan Gemma Nierga confessa quin és el seu lloc preferit per fer entrevistes.

La nova temporada continuarà comptant amb la col·laboració d'El Mag Lari, que apareixerà diverses vegades i posarà a prova els concursants amb els seus trucs.

Torna el joc «en directe»

A més, el programa recuperarà aquest mes de març El gran dictat en directe, un joc on els espectadors podran jugar des del sofà de casa, participar en directe al duel final del programa i optar a emportar-se el pot virtual. El protagonisme dels usuaris de l'app, disponible per a dispositius mòbils i tauletes tàctils iOS i Android, es traslladarà a la televisió perquè es visualitzarà en pantalla l'evolució dels jugadors connectats amb dades estadístiques que s'actualitzaran a mesura que avanci el joc.