Cuatro prepara Amores perros, un nou format que mostrarà singulars històries protagonitzades per gossos i els seus amos. Segons ha informat la cadena del grup Mediaset España en un comunicat, els interessats a participar en aquest nou programa, que actualment es troba en fase de càsting, han de complir dos requisits: tenir una relació molt especial amb els seus gossos i estar disposats a ampliar les seves amistats tant per a ells com per a les seves mascotes.

Afecte, companyia i complicitat: les persones que tenen gossos els consideren un membre més de les seves famílies i entre ells es crea un vincle molt intens i especial. Persones que tenen en comú l'amor incondicional que senten pels seus gossos i que volen ampliar el seu cercle d'amistats, tant per a elles com per les seves mascotes protagonitzaran el nou format sobre animals de Cuatro.

Produït per la cadena en col·laboració amb Producciones Mandarina, el programa oferirà entregues autoconclusives en què els espectadors coneixeran els protagonistes de cada edició en diferents facetes de la seva vida: en el seu entorn laboral i domèstic i, sobretot, en la convivència amb els seus cans, que en funció de caràcters i entorn sociocultural, dóna lloc a relacions "paternocanines" d'allò més variades.

En el transcurs del programa, els diferents amos i els seus gossos tindran l'oportunitat de conèixer-se en llocs que fomentin el joc i l'oci per als animals i la conversa distesa entre els adults. En aquestes trobades es posaran de manifest les afinitats i les diferències que existeixen en les personalitats, la forma de vida i les rutines diàries dels protagonistes que, per sobre de tot, tindran un gran punt en comú: l'afecte cap a les seves mascotes.