La segona temporada de la sèrie televisiva Cites s'estrenarà el pròxim 2 de maig a TV3, ocupant el lloc en el prime time dels dilluns, de Nit i dia. La ficció que gira entorn a persones que es coneixen a través d'un portal de cites va acabar dijous dijous passat el rodatge dels seus nous episodis. Cites és l'adaptació de Dates, format original de la britànica Entertainment One Television International i està produïda per Arca Audiovisual (grup Filmax).

Com ha explicat la CCMA, mitjançant un comunicat, els nous lliuraments de Cites incorporaran personatges nous i començaran noves històries que aportaran sensacions i matisos diferents al particular món de les cites per internet com per exemple fantasies de parella, relacions intergeneracionals, amor a la tercera edat o doble vida.

Segons ja va informar la televisió pública catalana, els nous episodis compten amb les incorporacions al seu elenc de Julio Manrique, Núria Gago, Álvaro Cervantes, Marina Salas, Nao Albet, Pep Munné, Manel Barceló, Carme Elias i Amparo Moreno. A més, la principal novetat de les noves entregues és que les trames adopten "un to més de comèdia romàntica", amb "més energia" i unes històries "més fresques" que en els primers episodis. El comunicat recalca que els seus personatges "es deixen anar una mica més", aparcant "la timidesa pròpia de la primera cita" per tal de "gaudir més del viatge".

L'evolució de les històries

La sèrie mantindrà alguns dels personatges que l'espectador ja coneix de la primera tanda d'episodis i mostrarà l'evolució de les seves històries. Repetiran algunes cares conegudes de la primera temporada, com Isak Férriz (Martín), Bea Segura (Blanca), Laia Costa (Paula), Nausicaa Bonnín (Sofia), Júlia Molins (Ona) i Biel Duran (Àlex).