23 de juny de 2016
23.06.2016
40 Años
40 Años

Es filtren els astronòmics sous de les estrelles de 'Joc de trons'

Peter Dinklage, Kit Harington, Lena Headey, Emilia Clarke i Nikolaj Coster-Waldau tindran un increment de sou les dues pròximes temporades

19.07.2016 | 07:26
Es filtren els astronòmics sous de les estrelles de 'Joc de trons'

'Joc de Trons' segueix sumant mèrits per convertir-se en la major sèrie de tots els temps. A falta d'una setmana per acabar la seva 6a temporada, que es va rodar en gran part a Girona, HBO ha renovat als actors i actrius que protagonitzen la seva ficció estrella davant la possibilitat d'emetre una 8a.

Segons Deadline, Peter Dinklage, Kit Harington, Lena Headey, Emilia Clarke i Nikolaj Coster-Waldau veuran substancialment millorats els seus emoluments i cobraran mig milió dòlars per cada episodi que rodin en la 7a temporada de Joc de Trons. A més, cada un seguirà cobrant aquests mateixos 500.000 $ per cada capítol de la 8a en què apareguin.

Encara que guanyaran una gran xifra pel seu treball a Joc de Trons, aquesta no serà tan voluminosa com pugui semblar a primera vista, ja que molts rumors apunten que les temporades setena i vuitena de Joc de Trons només comptaran amb 7 i 6 episodis respectivament. No obstant això, en el cas que qualsevol d'aquests personatges mori, a l'actor (o actriu) que ho interpreti veurà interrompuda de la nit al dia la seva preuada font d'ingressos.

Aquestes negociacions han arribat dos anys després de les últimes. Va ser en 2014 quan HBO es va comprometre a pagar 300.000 dòlars als Harington, Dinklage, Clarke, Headey i Coster-Waldau per cada episodi que rodessin per a la 6a temporada de Joc de Trons a condició que aquests els donessin el sí per la següent etapa de la sèrie.

Bufen 'Vents d'hivern'

Abans de l'arribada de la setena temporada i d'una encara no confirmada vuitena, els fans de 'Joc de Trons' encara han d'acabar la sisena. Després de la brutal 'Batalla dels Bastards', encara tindran l'oportunitat de veure un últim capítol que tancarà aquesta etapa de la sèrie.

Per descobrir nous secrets sobre els personatges de Joc de Trons, els seguidors de la sèrie hauran d'esperar fins al 26 de juny, dia en què s'estrenarà 'Vents d'Hivern'. Els fans espanyols podran veure aquest nou lliurament a Movistar + la pròpia matinada de diumenge a dilluns en versió original subtitulada i també al dia següent de nou en VOSE.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook