La sèrie La Riera (Tv3) no tancarà per vacances. No emetrà capítols nous, però a partir de dilluns es veuran un total de 49 capítols amb moments significatius de totes les temporades que tindran una durada d'una hora. Aquests resums especials acompanyaran els espectadors de la sèrie fins al divendres 2 de setembre.

El primer capítol d'aquest dilluns recorda l'inici de la sèrie, amb la Mercè incapaç d'acceptar el fet que el seu marit, l'Ignasi, vulgui abandonar el poble, cansat d'anar a remolc d'ella. Els fills es posicionen, cadascun a la seva manera, davant la nova situació: el trencament de la família. La Mercè passa de l'amor a l'odi.

Els episodis que es veuran a l'estiu són recopilacions de moments clau que han marcat la vida dels personatges de La Riera, una de les sèries amb més audiència de Tv3. Cadascun d'ells s'ha trobat al llarg de les trames d'aquests set anys amb situacions diverses que els han fet evolucionar durant els 1.344 capítols que s'han emès al final d'aquesta temporada.

Durant els 49 episodis es donarà a conèixer l'actitud i la personalitat dels diferents membres de la família i dels treballadors del restaurant, així com alguns dels secrets que amaguen. És el cas de la tieta Consol, que fa xantatge a l'Albert d'explicar el que sap del seu passat, quan es descobreix que el Mauri és un pederasta i és rebutjat per tothom, els misteris que comencen a aflorar després de la mort de l'Ignasi o el secret del Balló i l'Oriol.

En el capítol de dimarts, la Mercè canvia d'actitud i l'odi es transforma en un amor possessiu.