Històries de "lleialtat", "valor" i "sort" són les protagonistes de Ningún hombre queda atrás, la nova sèrie sobre soldats que van ser atrapats en territori enemic que arribarà aquest diu?menge a National Geographic amb "esquinçadors" testimoniatges en primera persona i "trepidants" dramatitzacions.

"Vivim i morim sabent que no s'abandona mai ningú en el camp de batalla", assegura, segons el comunicat del canal de televisió, un antic combatent nord-americà en el primer lliurament d'aquesta ficció. La sèrie s'estrena avui i se n'emetran sis episodis fins al 4 de setembre.

Ningún hombre queda atrás explica diferents episodis bèl·lics com el de Mike Durant, un pilot nord-americà que va estar captiu durant onze dies a Mogadiscio, capital de Somàlia; o el que va sofrir el pilot Charles Klussmann, presoner de la guerrilla Pathet Lao, durant la guerra de Vietnam.

Un altre dels conflictes que retratarà aquesta sèrie és el de "La guerra de la droga a Colòmbia", en la qual dos agents de la nord-americana Administració per al Control de Drogues (DEA) van ser segrestats a punta de pistola i traslladats a la selva pels violents càrtels dirigits pel capo Rene Benetiz.