El presentador i còmic Jimmy Fallon serà el mestre de cerimònies de la 74a edició dels Globus d'Or, que se celebraran el 8 de gener a Los Angeles, segons va informar l'Associació de la Premsa Estrangera de Hollywood (HFPA).

«Estic molt emocionat per ser l'amfitrió dels Globus d'Or al gener», va expressar dimarts Fallon en el seu perfil de la xarxa social Twitter. «I desitjo de debò passar un temps amb l'Associació de la Premsa Estrangera de Hollywood abans que Donald Trump els deporti a tots», va indicar amb ironia en referir-se al polèmic candidat republicà a la Presidència d'Estats Units.

Per la seva banda, el president d'Entreteniment de NBC, la cadena que posseeix els drets de retransmissió dels guardons, Robert Greenblatt, va dir en un comunicat que estaven «emocionats» perquè Fallon fos el presentador dels Globus d'Or. «Aquests són els premis més espontanis i desinhibits de la televisió i la brillantor juganera, encantadora i còmica de Jimmy el converteixen en el presentador ideal», va argumentar Greenblatt.

El president de HFPA, Lorenzo Soria, va destacar que Fallon és un artista «excepcionalment talentós i dinàmic».