Ana Obregón tornarà "molt aviat" a la televisió amb Algo pasa con Ana, un espai que s'emetrà al canal DKiss. El programa portarà a la petita pantalla la cara "mai vista" de l'actriu i presentadora gràcies a un equip del programa que "no es perd detall" de totes les cites de la seva "atapeïda" agenda.

Aquest espai, que ja està gravant la productora Globomedia per DKiss, mostrarà l'Ana "més divertida i natural" en diferents esdeveniments, cites, compromisos, jornades de compres, retrobaments i festes, segons un comunicat emès per la cadena.

Un dels esdeveniments que apareixeran a Algo pasa con Ana serà la Gala Benèfica Starlite, un esdeveniment que reunirà avui a Marbella famosos i cares conegudes del panorama nacional com Carmen Thyssen, Cayetano Rivera, Eugenia Martínez de Irujo, Miguel Bosé, Alejandro Sanz o Imanol Arias.

Ana Obregón, una habitual d'aquesta cita estiuenca que busca recaptar fons per a causes benèfiques, "no anirà sola" a aquesta setena edició de la Gala, en la qual Antonio Banderas i Sandra García-Sanjuán actuaran com a amfitrions.