07 de agost de 2016
07.08.2016
40 Años
40 Años

Nathan Fillion, protagonista de "Castle", fitxa per "Modern Family"

Interpretarà Rainer Shine, un presentador del temps que apareixerà com a mínim en tres episodis

07.08.2016 | 00:00
L´actor Nathan Fillion.

El productor executiu de Modern Family, Steven Levitan, va anunciar ahir a l'Associació de Crítics de Televisió que Nathan Fillion s'unirà a la vuitena temporada de la sèrie.
L'actor que fins ara interpretava Richard Castle, arriba a la comèdia després que Castle fos cancel·lada després de vuit temporades per la marxa de Stana Katic, co-protagonista de la producció. Modern family reserva per a Fillion el paper d'un personatge que, segons ha confirmat Levitan, apareixerà com a mínim a tres episodis. Es tracta d'un home del temps conegut com Rainer Shine.
Fillion té al cap també tres altres projectes en la gran pantalla. Es tracta de les produccions Yamasong: March of the Hollows, Henckmen, i Guardianes de la Galaxia.
La vuitena temporada de la història dels Pritchett i els Dunphys s'estrenarà el pròxim 21 de setembre. La comèdia s'ha convertit en tot un èxit i és una de les sèries més ben valorades per la crítica i el públic. Steve Levitan també va adelantar que durant la nova temporada la sèrie comptaria amb famosos convidats.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook