El nou canal de la TDT Ten estrena aquesta nit a les 22h un nou talent show anomenat Quiero ser fashion. El programa serà un concurs de dissenyadors de moda i comptarà amb Anna Wintour, editora de Vogue i una de les dones més influents del món de la moda, com a guia per als concursants.

Deu aspirants competiran capítol rere capítol per convertir-se en el dissenyador de l'any i endur-se el premi de 300.000 euros i un any d'orientació professional amb un dissenyador o un veterà de la indústria que l'ajudarà a llençar la seva marca i aconseguir el reconeixement necessari.

Anna Wintour liderarà el programa i actuarà com a jutge juntament amb personalitats de gran volada en el món de la moda com Diane von Fürstenberg, Jenna Lyons i Andrew Rosen.

La britànica és periodista, escriptora i directiva. Actua des de 1988 com a editora de la revista Vogue, considerada per molts la Bíblia de la moda. Wintour s'ha guanyat amb els anys la fama de freda, capritxosa i elitista, i la seva figura va inspirar El diablo viste de Prada. Ara, els espectadors tindran l'oportunitat de comprovar si aquesta fama es correspon amb la realitat, a més de descobrir el món de la moda des de dins.