08 de agost de 2016
08.08.2016

La televisió que no fa vacances d'estiu

Programes com "La Sexta Noche" o "¡Qué tiempo tan feliz!" continuaran en emissió durant tot l'estiu

08.08.2016 | 07:18
"Los Simpson" porten en antena ininterrompudament des de 1989.

El Intermedio, Cuéntame i La Riera són alguns dels espais televisius "de culte" que es prenen vacances a l'estiu. Tot i això, la graella no para ni a l'agost i ofereix programes com els "incombustibles" Sálvame Zapeando, a més de les Olimpíades de Rio de Janeiro, al·licient que esclata aquest any.
Tampoc abandonen la petita pantalla sèries com Els Simpson, en antena de forma ininterrompuda des de 1989, i espais de sobretaula com la ficció Amar es para siempre o el Saber y ganar de Jordi Hurtado. María Teresa Campos, amb ¡Qué tiempo tan feliz!, i Iñaki López, amb el popular programa d'actualitat i debat La Sexta Noche, segueixen sent aquest mes dos dels protagonistes de la petita pantalla del cap de setmana.
Alguns espais han aprofitat el bon temps per "refrescar" la graella amb els seus retorns: és el cas del programa Hable con ellas, que en aquesta edició compta amb Alba Carrillo, Mónica Martínez i Soledad León de Salazar, que s'han unit a Sandra Barneda i Rocío Carrasco com a presentadores. O amb noves propostes com és el cas de Migdia al dia,el nou espai informatiu de Tv3 i el 3/24.
Un altre fenòmen típic a les programacions de televisió estivals és la recuperació de velles glòries. És el cas de Plats Bruts, la sèrie catalana estrenada l'abril de 1999 que torna a TV3 els vespres d'estiu per fer riure als espectadors amb les històries d'en David, en López i l'Emma.
D'altra banda, alguns espais com Gran Hermano ja han iniciat el "càsting express" per a la seva dissetena edició a la tardor -la primera que no conduirà Mercedes Milá sinó Jorge Javier Vázquez.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook