La cadena de televisió nordamericana CW ha confirmat que inclourà a la seva plataforma d'Streaming CW Seed la sèrie animada Freedom Fighters: The Ray, segons publica el portal web Formulatv.

El protagonista dels còmics, Raymond "Ray" Terrill, ha estat des del principi de la trama homosexual. Això el converteix en el primer superheroi gai en protagonitzar una sèrie d'animació. El personatge era un intrèpid reporter que va descobrir un secret del Govern: diversos científics treballaven per convertir la llum en una arma de destrucció massiva. "Ray" va quedar exposat a una bomba de llum genètica mentre investigava, i va adquirir una sèrie de superpoders que li permeten utilitzar la llum segons la seva voluntat. Així, aquest personatge es converteix en superheroi i és reclutat pel "Tío Sam" per formar part dels Freedom Fighters.

Freedom fighters: The Ray és la segona sèrie d'animació que produeix la cadena, juntament amb Vixen. La primera aventura és un bon precedent per a l'estrena de Freedom Fighters, ja que Vixen ha tingut tant d'èxit en la primera temporada que ja ha estat renovada per a una segona entrega.

Freedom Fighters: The Ray estarà disponible a la plataforma digital a finals del 2017. De moment només s'han confirmat alguns detalls, però Mark Pedowitz, el president de CW, ha confirmat que si el personatge té prou "ganxo", és molt probable que arribi a ser interpretat en acció real en alguna de les altres ficcions de DC que emet la cadena, com Arrow, Supergirl Legends of Tomorrow. Si fos el cas, el personatge seria interpretat per l'actor que li posarà veu en l'animació, tot i que encara no en sabem la identitat.