16 de agost de 2016
16.08.2016

"Mentes Criminales" acomiada el seu protagonista Thomas Gibson

L'actor havia estat suspès temporalment durant dos capítols per clavar una puntada de peu a un productor en una disputa creativa

16.08.2016 | 07:16

Thomas Gibson, l'actor que interpreta Aaron Hotchner, un dels protagonistes de l'exitosa sèrie de televisió Mentes Criminales, ha estat acomiadat del show. La CBS i ABC Studios havien suspès Gibson després que l'actor propinés una coça a Virgin Williams, un dels productors en una disputa creativa, i finalment ha decidit prescindir dels seus serveis. En un comunicat, la productora assenyala que "els detalls de com serà presentada la sortida del seu personatge seran explicats més endavant".
Segons la productora de la sèrie, no és la primera vegada que Gibson protagonitzava un aldarull. El desembre del 2010 va empènyer l'ajudant de direcció Woolf, i va haver d'assistir a 8 hores de classes de control de la ràbia per indicació de la productora. El gener del 2013, l'actor va ser acusat de conduir sota els efectes de l'alcohol, acusació que va reconèixer responent que no s'hi oposava.
Per la seva part, Gibson també ha volgut fer arribar un escrit als seguidors de la sèrie. "Estimo Mentes Criminales i he posat el meu cor i ànima en aquesta sèrie durant els últims 12 anys. Esperava poder estar aquí fins al final, però no podrà ser. M'agradaria donar les gràcies als escriptors, productors, actors i el nostre meravellós equip, i especialment als millors fans que cap sèrie podria demanar", explica en el comunicat.
Tot i això, sembla que l'actor podria emprendre accions legals contra la productora després de les acusacions que ha rebut des de l'últim aldarull. Thomas Gibson ha contractat un equip d'advocats per estudiar el cas, segons publica The Hollywood Reporter.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook