La primera part de la segona temporada de la sèrie Fear the Walking Dead es va acabar amb la ruptura del grup que havien format els seus protagonistes. Ara, tornen els nous episodis amb "més risc" sense aquella seguretat col·lectiva que transmetien els personatges. La nova temporada de la sèrie de la cadena AMC s'estrenarà simultàniament a Espanya i a Estats Units la matinada del 21 al 22 d'agost.

"Els personatges estan més exposats, perquè el grup s'ha trencat. Estan separats i hi ha un risc més gran, potser, a infectar-se", va aventurat Debman-Carey, que dóna vida en aquesta ficció Alicia Clark, en una trobada amb mitjans celebrada a Madrid.

Compartint univers fictici amb la consolidada The Walking Dead, Fear the Walking Dead explora el començament de l'apocalipsi zombi d'aquella sèrie matriu. Tot i això, "encara que tenen un origen semblant, no és la mateixa sèrie", recalca l'actriu australiana. "Fear the Walking Dead no és ni tan gore, ni té tanta acció i sang", subratlla la intèrpret.

Aquests nous episodis se centraran en l'evolució dels personatges, segons comenta Debman-Carey, que va avançar que el seu personatge "aprofundirà més en la seva relació amb la seva mare".

Colman Domingo, actor, dramaturg i director que dóna vida a Victor Strand en aquesta producció, va afirmar en la trobada que el seu personatge es trobarà "a la deriva" després d'haver de matar la seva parella, Thomas Abigail, en descobrir que estava infectada i que s'anava a convertir en una zombi. Aquest esdeveniment tan traumàtic farà que el seu personatge s'apropi més al seu costat més humà en comptes de refugiar-se en la seva "capa d'acer".