L'Acadèmia Internacional de les Arts i les Ciències de la Televisió ha escollit l'actor irlandès Alan Cumming per a presentar la pròxima edició dels Premis Emmy. La gala se celebrarà el 21 de novembre a Nova York, i reconeixerà els millors productes televisius que han estat produïts i emesos tant dins com fora dels Estats Units. Cumming ha estat nominat diverses vegades tant als Premis Emmy com als Globus d'Or pel seu paper d'Eli Gold a la sèrie The good wife. A més, ha guanyat un premi Tony i un Oliver.

«Com algú que creu que és important expandir horitzons i acollir cultures diferents, i les seves ?històries, i algú que es delecta amb la diversitat i la riquesa de treballar per tot el món, no podria estar més content d'unir-me a una cele?bració internacional de l'excel·lència com són els premis Emmy», ha assegurat Cumming en les seves primeres declaracions com a presentador de la gala.

De moment, només es coneixen les nomincacions al «millor noticiari» i «millor programa d'actualitat» entre les quals no hi ha cap producció espanyola nominada. Les nominacions de les categories de ficció i interpretació s'anunciaran el pròxim 6 d'octubre.