Robert Redford celebra avui 80 anys, i la cadena TCM dedicarà tota la seva programació de tarda a emetre pel·lícules del prestigiós actor i director. Films com Descalzos por el parqueGente Corriente aniran acompanyats per un reportatge que repassa la vida i trajectòria del polifacètic artista, segons informava ahir la cadena de televisió en un comunicat.

Durant cada diumenge d'agost el canal ha ?estat programant un cicle de pel·lícules dedicades a l'actor. Amb la programació de demà, fins a sis nous títols s'afegeixen a aquest homenatge. En el 80 aniversari de Redford, la graella ?obrirà a partir de les 14.15 hores del migdia amb Todos los hombres del presidente, el film de 1976 sobre el cas Watergate que va consagrar-lo com a actor donant vida al periodista Bob Woodward.

Completaran la programació les pel·lícules Descalzos en el parque, El descenso de la muerte i Propiedad condenada. Finalment es projectarà el documental Robert Redford del 2016 de producció pròpia de TMC, i Gente Corriente, la cinta amb la qual el nord-americà va debutar com a director i amb la qual va guanyar l'Oscar a la millor direcció.