La primera temporada de la sèrie belga Enemigo público arriba a Movistar Sèries Xtra el diumenge 11 de setembre a les 22.20 h en Dual. També estarà disponible a la carta cada setmana. Amb aquesta sèrie belga de 10 episodis, Movistar+ segueix reforçant la seva aposta per les millors sèries europees. Enemigo público ha estat la sèrie més vista del prime time televisiu de Bèlgica.

La sèrie està dirigida per Matthieu Frances i Gary Seghers i protagonitzada per Stephanie Blanchoud, Angelo Bison, Clement Manuel, Jean-Jacques Rausin, Philippe Jeusette, Laura Sepul i Vincent Londez. Es tracta d'una gran producció de qualitat. El seu guió suposa una volta de rosca al nordic noir habitual, més enllà de l'assassinat en un poble petit on tots sospiten de tots, i planteja qüestions interessants com la doble moral de l'ésser humà i la religió, la cerca de redempció personal o els prejudicis.

L'argument

Guy Béranger compleix els seus últims dies de condemna per l'assassinat de diversos nens vint anys enrere. Quan és posat en llibertat condicional sota la custòdia dels monjos de l'abadia de Vielsart, els habitants del poble no reaccionen gaire positivament a la seva arribada. A la majoria no li sembla bona idea portar aquest monstre al seu lloc de recolliment, però Lucas, un dels monjos més joves, vol creure en la redempció de Béranger. Quan una nena ?desapareix, totes les sospites apunten a l'assassí més obvi.