20 de agost de 2016
20.08.2016

«Sin filtros» viatja arreu del món per retratar la realitat global

20.08.2016 | 00:00
Imatge del sud de Mosul, territori kurd.

Des del cor d'Europa fins al Kurdistan, passant per Sud-amèrica. El programa Sin filtros de BeMad viatjarà aquesta nit a partir de les 22.15 h arreu del món per retratar la realitat global dels nostres temps.
La producció, presentada per Roberto Arce, es desplaça fins al sud de Mosul, una de les zones on la milícia kurda combat contra l'exèrcit de Daesh per recuperar la capital de l'anomenat Estat Islàmic. L'equip es trasllada també fins a Sud-amèrica, on visitarà Veneçuela i Argentina. A Caracas, el reportatge mostrarà la dura situació econòmica del país i recollirà el testimoni de famílies que malviuen a causa de l'elevat preu dels productes bàsics. A Buenos Aires, els reporters coneixeran com operen les patrulles veïnals de la ciutat en la seva lluita contra la violència als carrers dels barris.
Però aquests devastadors testimonis no són una realitat tan allunyada com sembla en un món tan interconnectat. Sin filtros es desplaça fins a Râmicu Vâlcea, coneguda com Hackerville, situada al sud de Bucarest, i capital del cibercrim per conèixer aquesta activitat delictiva. Finalment, a París, prendran testimoni del moviment «Mili», un grup estudiantil antisistema i viuran en primera persona l'última manifestació de la nova reforma laboral.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook