28 de agost de 2016
28.08.2016

"Timeless" dóna una nova volta de rosca al somni de viatjar a través del temps

28.08.2016 | 00:00
La ficció de la NBC arribarà el pròxim octubre a Movistar Series Xtra.

Els viatges en el temps continuen sent, avui dia, un element de ciència-ficció, amb molt poca base científica. De fet, la majoria dels científics consideren impossible que els humans arribin a ser capaços d'avançar o recular a través de la història, atenent a una realitat, si no hi ha cap descobriment sorprenent, no existeix un passat ni un futur que succeeixin en paral·lel al que coneixem com a temps real. No obstant això, el mite segueix molt present a la ficció i l'última sèrie en basar la seva trama en aquest somni utòpic és Timeless. La nova creació d'Eric Kripke (Sobrenatural, Revolution) i Shawn Ryan (The Shield) per la NBC comptarà amb la direcció de Neil Marshall (Joc de trons), i s'estrenarà el dimarts 4 d'octubre a canal Movistar Series Xtra, un dia després de fer-ho als Estats Units.
Timeless arribarà a Espanya després de rebre no poques acusacions de plagi. I és que la seva trama, protagonitzada per un equip d'agents especials que es veu obligat a viatjar al passat per investigar i atrapar un perillós criminal, inclou enormes similituds amb l'espanyola El Ministerio del Tiempo. La història comença quan un misteriós criminal roba la potent màquina del temps desenvolupada amb total secretisme. L'objectiu d'aquest home és modificar el passat dels Estats Units i liquidar els seus valors i la democràcia. El Govern nord-americà, amb caràcter d'urgència, es veurà obligat a reclutar un científic, un marine i una professora d'història que tindran la missió de seguir el criminal, a bord d'un segon prototip de la màquina, i evitar que faci realitat els seus plans.
L'elenc protagonista està format per Goran Visnjic (Urgencias), en el paper de criminal; Matt Lanter (CSI: Cyber), com el marine; Malcolm Barrett (Southland), com el científic i Abigail Spencer (Mad Men) com la professora.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook