Per molt que vulguem evitar-ho, l'estiu arriba al final i cal tornar a la realitat. Però si alguna cosa bona es pot treure de la tornada de vacances és que amb la tardor també comença la nova temporada de sèries.

Entre setembre i octubre arribaran a la petita pantalla sèries disposades a lluitar per fer-se un forat entre el públic. Encara que moltes d'aquestes ficcions no arribaran a tenir una segona temporada, altres d'elles podrien convertir-se en la nova 'Joc de trons' o 'The Walking Dead'.

Si vols estar al corrent del que es cou a la petita pantalla, presta atenció a la nostra selecció de les millors sèries que arribaran aquesta tardor.

1.'Luke Cage'(Netflix)

Després de l'èxit d''Stranger Things' aquest estiu, Netflix torna a estrenar sèrie el proper 30 de setembre, l'única estrena d'aquesta tardor que podrem veure a Espanya al mateix temps que als Estats Units. Després de Daredevil i Jessica Jones, Netflix torna a aprofitar la febre dels superherois amb 'Luke Cage', el personatge de Marvel.

2.'Timeless' (NBC)

Un criminal roba una màquina del temps per canviar el passat i destruir Estats Units. Un equip format per un militar, una científica i un professor d'història hauran de viatjar en el temps per restaurar l'ordre. Sota aquesta premissa es presenta 'Timeless', la sèrie que molts han criticat per assemblar-se massa a 'El ministeri del temps'.

3.'Westworld' (HBO)

Les sèries de la HBO estan cridades a ser èxits assegurats. I més si, com en aquest cas, estan creades per Jonathan Nolan i produïdes per J.J. Abrams. 'Westworld' explica la història d'un parc temàtic que es converteix en un escenari d'horror una vegada que els robots que hi habiten, comencin a causar estralls.

4.'Arma letal' (Fox)

L'exitosa sèrie dels vuitanta torna però aquesta vegada a la petita pantalla. La sèrie d''Arma letal' s'estrena el proper 21 de setembre sota una gran expectació. Clayne Crawford dóna vida a Martin Riggs, personatge interpretat en la saga per Mel Gibson, mentre que Damon Wayans serà Roger Murtaugh, a qui va donar vida Danny Glover.

5.'Emerald City' (NBC)

'Emerald City' és una adaptació del clàssic de L. Frank Baum 'El meravellós mag d'Oz'. En aquest cas ens trobem a una Dorothy de vint anys que viurà incansables aventures al veure's embolicada en una sagnant batalla pel control d'Oz. Drama i Fantasia es barregen en aquesta història protagonitzada per Adria Arjona i amb Tarsem com a productor executiu.

6.'No Tomorrow' (The CW)

Evie, una disciplinada gerent de compres d'una botiga online, s'enamora d'en Xavier, un home que es dedica a viure els seus dies al límit perquè creu que la fi del món és a prop. La parella dedicarà els seus dies a fer realitat la seva llista de 'coses per fer' en aquesta comèdia basada en la sèrie brasilera 'Com Aproveitar o Fim do Mundo'.

7. 'Crisis in Six Scenes' (Amazon)

Malgrat que Woody Allen es penedís d'haver rodat 'Crisi in Six Scenes', la sèrie veurà la llum el proper 30 de setembre. La trama se centra en una família de classe mitjana dels turbulents anys seixanta que veu com el seu món trontolla per culpa d'una visita inesperada.

8. 'Designated Survivor' (ABC)

Kiefer Sutherland ( '24') es fica en la pell de Tom Kirkman, un home que de manera inesperada es converteix en el nou president dels Estats Units per culpa d'un atac al Capitoli. A més de Sutherland, la sèrie estarà protagonitzada per Natasha McElhone, Ialia Ricci i Tanner Buchanan, entre d'altres.

9. 'L'exorcista' (FOX)

Una altra de les pel·lícules que veurem convertides en sèrie la propera temporada. Aquesta ficció de la FOX, reinvenció del llibre de William Blatty (1971), estarà protagonitzada per Alfonso Herrera, Geena Davis i Ben Daniels.

10. 'Bull' (CBS)

Aquest drama d'advocats està inspirat en els inicis de la carrera del Dr. Phil McGraw, el fundador d'un dels millors bufets de tots els temps. Barrejant psicologia amb intuïció per inclinar la justícia a favor seu, els protagonistes de 'Bull' ens fan recordar una mica a la sèrie 'House'.