La cadena de televisió per internet Netflix estrenarà el pròxim 28 d'octubre a escala mundial la pel·lícula rodada i produïda a l'Estat espa?nyol 7 años. El film, de 90 minuts, narra la història de quatre amics i fundadors d'una empresa que en una nit es veuen forçats a trobar una solució que pugui salvar la seva companyia i a ells mateixos. Tots ells es veuran obligats a enfrontar-se a la complicada decisió de qui haurà de sacrificar la seva llibertat per salvar la resta de la ruïna personal i financera.

El repartiment compta amb Paco León (director de Kiki, el amor se hace, un dels grans èxits del cinema espanyol d'aquest any), Juan Pablo Raba, Alex Brendemühl, Juana Acosta i Manuel Morón, mentre que la direcció va a càrrec del premi Goya al millor director novell per Smoking Room, Roger Gual. La pel·lícula es podrà veure a 190 països i s'estrenarà de manera simultània mundialment.

Netflix fa un any que opera a Espanya i 7 años ha estat la seva primera producció espanyola. No obstant això, la ficció Las chicas del cable es troba en fase de repartiment.