09 de setembre de 2016
09.09.2016

«Águila Roja» resoldrà «totes les incògnites» en la temporada final

TVE estrenarà el pròxim dia 15 el primer dels últims 7 capítols i posarà fi a unes aventures iniciades el 2009

09.09.2016 | 07:19
El personatge d´«Águila Roja», interpretat per David Janer, a la sèrie.

La reeixida sèrie d'època Águila Roja i en la qual diversos personatges moriran de forma inesperada. El Festival de Televisió de Vitòria (FesTVal) va acollir ahir la presentació d'aquesta última entrega, que ha comptat amb la presència dels intèrprets David Janer, Miryam Gallego, Francis Lorenzo, Santiago Molero, Eusebio Poncela, José Ángel Egido i Guillermo Campra. En la temporada final, que s'estrena el dia 15, la identitat de Gonzalo quedarà al descobert i els habitants de la Vila descobriran qui és Águila Roja, l'heroi emmascarat que lluita a favor d'un poble esclavitzat pels poderosos.
Algú pròxim delatarà Gonzalo i els esdeveniments se succeiran vertiginosament. El cardenal Mendoza i el comissari per fi tindran a les seves mans Gonzalo.
Però abans que això passi, Sátur es proposarà fer feliç al seu amo i per això intentarà que Gonzalo es reconciliï amb el seu pare, Felip IV, i de trobar a Margarida (Inma Cuesta), l'amor de la seva vida. La sorpresa arribarà quan conegui que està embarassada.
En el moment en què l'heroi se sent més feble, Margarita reapareixerà a la Vila i descobrirà llavors que l'home del que segueix enamorada és Águila Roja.
Aquests set últims capítols posaran fi a una sèrie que des de 2009 ha combinat aventures d'època, intrigues de palau, acció i romanços.
A la presentació de la temporada final el director de Ficció de Teleisió Espanyola, Fernando López Puig, es va mostrar convençut que Águila Roja serà recordada «com una de les sèries que marquen un abans i un després» en les sèries de ficció espanyoles.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema