10 de setembre de 2016
10.09.2016

Discovery Max inclou cinema i sèries de ficció a la nova temporada

10.09.2016 | 07:14
El director de continguts del grup al FesTVal.

Discovery Max, que a partir del dilluns canviarà el seu logotip i el seu nom per DMAX, inclourà en la seva nova temporada, cinema i ficció internacional i reforçarà la producció pròpia, amb programes com Control de fronteras: España i el documental històric España dividida: la Guerra Civil en color.
La cadena, orientada al públic masculí, va presentar ahir al Festival de Televisió de Vitòria (FesTVal) els programes que apareixeran a la seva graella a partir de la setmana que ve, que serà la seva cinquena temporada a Espanya.
La principal novetat és l'aposta per la ficció, una cosa que «ha demanat l'audiència i encaixa perfectament» en els continguts de DMAX, segons va assegurar la directora de màrqueting i comunicació de la cadena, Elena Hermosilla.
Així, s'emetran clàssics del cinema modern com Fast & Furious, Tiburón, Parque Jurásico, Rambo i Apolo 13 i una nit a la setmana hi haurà una sèrie de ficció. La primera, que s'estrenarà el dilluns, serà Crossing lines, una coproducció internacional sobre un grup d'investigadors del tribunal de la Haia.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema