12 de setembre de 2016
12.09.2016

RTVE estrena "Destinos de película" amb Màxim Huerta

Al programa es faran homenatges a ciutats de pel·lícula i la primera destinació serà Nova York

12.09.2016 | 00:00
Màxim Huerta a París, un destí que serà protagonista del programa.

Màxim Huerta tornarà avui a les pantalles de televisió de la mà de RTVE i el programa Destinos de película, on el presentador recorrerà Roma en Vespa com Gregory Peck i Audrey Hepburn o solcarà el Tàmesi amb llanxa a l'estil James Bond.
La 1 de TVE emetrà aquest nou programa en el qual, de la mà del periodista i escriptor Màxim Huerta, l'espectador passejarà pels escenaris més cinematogràfics de Nova York, París, Roma, Londres, Berlín, el Marroc, Venècia i Praga.
El programa, produït per Globomedia (Grup Mediapro) per a RTVE, oferirà una mirada diferent sobre aquestes vuit ciutats, amb el propòsit d'animar l'espectador que descobreixi el costat més dolç de la vida.
Així, Màxim es convertirà en un autèntic "llop" de les finances caminant per Wall Street, lluitarà a vida o mort com un gladiator al Coliseu, navegarà en góndola pel Gran Canal com Roger Moore a Moonraker, pujarà als terrats de Tànger per sentir-se com Matt Damon a El ultimátum de Bourne o passejarà pels carrers més romàntics del Notting Hill de Londres.
De 50 minuts de durada, cada entrega serà un "homenatge", segons informa RTVE, a una ciutat de pel·lícula, però no només això, el programa també serà una guia sobre mitjans de transport, monuments i museus de parada obligatòria, així com de restaurants amb encant, zones de compres, allotjaments i curiositats del país.
Màxim Huerta comptarà amb la veu en "off" de Mónica Chaparro com a companya de viatge, una reconeguda guionista i dobladora espanyola. Sense aparèixer en pantalla, Mónica farà tant de còmplice com de guia, aportant dades i anècdotes històriques, secrets de rodatge i fins i tot trucs i consells imprescindibles per al turista.
A més, el presentador també tindrà trobades amb altres espanyols que han traslladat la seva residència a una d'aquestes destinacions de pel·lícula, així com amb habitants autòctons.
Entre aquests guies, hi haurà cares conegudes com Lorena Bernal, guanyadora del certamen Miss Espanya el 1999, Agustín Galiana, actor que triomfa en una sèrie de la televisió francesa, o Rocío Muñoz, actriu i model molt popular a Itàlia.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema