Star Trek Discovery, la nova sèrie televisiva basada en la cèlebre saga de ciència-ficció retardarà la seva data d'estrena fins al maig de l'any vinent per motius creatius i de producció. A través d'un comunicat difós a través de la pàgina oficial es va donar a conèixer que la CBS, la cadena que té els drets, va decidir retardar l'inici de la sèrie, que en principi estava prevista per al mes de gener de 2017.

Els productors executius de la sèrie, Alex Kurtzman i Bryan Fuller, han explicat que rellançar la sèrie per televisió comporta una responsabilitat i una missió que és connectar amb els nous seguidors i els aficionats que han vist aquesta sèrie des de la seva infància. Els responsables han insistit que no volien comprometre la qualitat de la postproducció i el resultat final per haver de complir amb una data d'estrena i que, per aquest motiu, i d'acord amb la cadena CBS, s'ha optat per retardar la seva estrena. Els dos productors van manifestar que la sèrie es mereix el millor i que per això aquests mesos extres que ara guanyen serviran per aconseguir una sèrie «de la qual tots estaran orgullosos».

De moment s'han donat molt pocs detalls de Star Trek Discovery, la setena sèrie televisiva que es realitza sobre el món de la cèlebre saga. En una intervenció a la passada edició del saló del còmic de San Diego, Fuller va avançar que la nova sèrie seguirà apostant per acabar amb certs límits i per llançar un missatge d'esperança per al futur. Com a primer indici ja se sap que la sèrie tindrà com a protagonista una dona «no blanca». Aquest 2016 es compleixen 50 anys de l'emissió del primer capítol de Star Trek.