17 de setembre de 2016
17.09.2016

TV3 podrà tornar a emetre els resums dels partits de futbol

17.09.2016 | 00:00
Els resums del Girona es podran veure per TV.

TV3 recupera, a partir d'aquesta mateixa jornada de la Lliga, els resums dels partits de la Primera i la Segona Divisió durant les pròximes tres temporades. TV3, el canal Esport3 i el 3/24 acostaran a l'espectador els millors moments de cada partit en els diferents espais informatius i en els programes específics d'esports com Esport clubEl Club de la Mitjanit entre d'altres. Durant aquestes darreres jornades la cadena catalana no disposava dels drets per donar les imatges un cop acabats els partits i havia de fer les ?informacions a partir de fotografies. Es donava també la circumstància que quan connectava amb els camps de futbol on jugaven els equips catalans havia de fer les cròniques des de fora dels estadis i es limitaven a donar el minut i el resultat.
Ara, es podran donar les imatges d'aquests resums juntament amb els partits també de les diferents elimitòries de la Copa del Rei.
També es farà un ampli seguiment dels equips catalans de la Segona Divisió, amb el Girona, el Nàstic i el Reus, que lluitaran per aconseguir l'ascens a la Primera Divisió. En el cas dels gironins també fins ara només es podien veure fotos del partit. A més, TV3 també disposarà de les millors imatges de totes les eliminatòries de les tres pròximes edicions de la Copa del Rei.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema