Robert Englund, l'actor de Freddy Krueger, serà un dels convidats de la segona temporada de Catalunya Experience, la sèrie documental de TV3 que vol mostrar Catalunya al món a través de la mirada de viatgers estrangers amb una notable influència, i que tornarà a emetre's a partir del pròxim 5 d'octubre. L'actriu catalana Ivana Miño torna a ser la presentadora d'un programa que pretén que els seus convidats expliquin la seva experiència als seus amics, coneguts o públic potencial de la xarxa.

En els nous capítols, Miño i els seus convidats travessaran Catalunya de punta a punta per donar a conèixer el territori en totes les seves facetes, «amb experiències que els portaran a trepitjar la neu de la Cerdanya, cuinar plats típicament catalans o assistir al ball de diables de Mataró», segons va explicar ahir el director de l'espai, Xavier Brichs, en una presentació celebrada a Barcelona.

Englund participarà, concretament, a les festes de la capital del?Maresme, més conegudes com «Les Santes» de Mataró, on no passarà gaire desapercebut pels molts fans que el reconeixeran pel carrer, volent fer-se una fotografia amb ell. A més de conèixer de primera mà alguns dels esdeveniments més típics de tota festa major de Catalunya, l'actor també s'endinsarà en la famosa «Nit Boja».

Els episodis de Catalunya Experience es podran seguir en català o en versió anglesa (llengua amb la qual han estat rodats originalment), facilitant així que la sèrie documental pugui veure's arreu del planeta. En la seva primera temporada, el format de TV3 va aconseguir un discret 10,9% de quota mitjana.