Aquells que van créixer veient cada tarda un eriçó rosa gegant i els seus amics de Barrio Sésamo tindran ben aviat una cita amb la nostàlgia amb Espinete no existe, un programa setmanal que recorrerà la història de Televisió Espanyola a través d'imatges d'arxiu, entrevistes i cançons. La producció de RTVE i 100 Balas, que s'estrenarà pròximament, pren el nom a l'exitós monòleg protagonitzat durant diverses temporades per Eduardo Aldán, que es posarà al capdavant del programa.

"Espinete és un símbol de la innocència de la nostra infància, era un nen com nosaltres i donaríem el que fos per tornar a compartir amb ell aquestes tardes de pa i xocolata", diu en una nota de la corporació pública Aldán, qui se servirà del popular eriçó per viatjar per espais emblemàtics de la televisió pública com Un, dos, tres... responda otra vez, Historias para no dormir o sèries de dibuixos com Heidi i Oliver y Benji.

Cada entrega del programa començarà amb un monòleg d'Aldán sobre un objecte d'aquells anys avui en desús, com la iogurtera o elBlandiblub, i comptarà amb la presència de convidats com els actors Rubén Cortada i Pepe Viyuela, la humorista Patricia Conde, el pallasso Fofito o l'exjugador de bàsquet Fernando Romay, entre d'altres, per recordar la seva infància i repassar els esdeveniments més rellevants ocorreguts en els seus anys de naixement.

Aquella dita popular que resa que "qualsevol temps passat va ser millor" tindrà el seu reflex amb el personatge de Don Naftalino (Agustín Jiménez), mentre que Iñaki Urrutia oferirà un rànquing musical setmanal d'actuacions que, bé per la seva qualitat bé per la seva excentricitat, mereixen ser recordades. A la secció "Cinexin", Flipy recordarà el cinema dels anys setanta i vuitanta, a l'"Olbidón" es resumiran els pitjors records i Paco Calavera es convertirà en l'àvia serièfila perquè el seu nét la posi al dia de sèries actuals com Joc de trons. També hi haurà en cada episodi un lliurament del documental Espinete no existe: la película, que reconstruirà els anys perduts en la vida de l'eriçó més famós de la televisió.